Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Онлајн читање на книгата

Go down  Порака [Страна 1 of 1]

1Онлајн читање на книгата Empty Онлајн читање на книгата Саб Jул 04, 2009 5:53 pm

ninny

ninny
Администратор
Администратор

Секоја недела...ке поставувам по една глава од книгата на македонски јазик и само доколу сте член ке можете да ја читате книгата

Првата глава "Првиот Поглед" ке ја поставам на 11 јули.
се надевам дека ви се допага идејава...а ако сакате да коментирате ке ве замолам тоа да не го правите тука.
И се извинувам ако забележите некоја правописна грешка

Последната промена е направена од nin4e на Саб Jул 04, 2009 5:55 pm. Мислењето е променето 1 пати

ninny

ninny
Администратор
Администратор

Предговор
Никогаш не размислував премногу за тоа како ке умрам – иако во изминативе неколку месеци имав доволно причини за тоа – ама и да размислував, немаче вака даго замислам тоа!
Гледав, без да дишам, преку долгата просторија во темните очи на ловецот и тој љубезно посматраше.
Секако дека тоа беше добар начин да се умре, наместо некоја друга личност, наместо некој што го сакам! Дури и благородно! Тоа би морало да вреди нешто!
`Знаев дека сега воопшто немаше да бидам соочена со срмтта, да не бев воопшто во Форкс. Ама колку и да бев престрашена, неможев да се присилам себеси да зажалам за таа одлука. Кога животот ке ти овозможи сон што толку многу ги надминува сите твои очекувања, не е разумно да тагуваш кога ке му дојде крајот!
Ловџијата љубезно се насмевна, кога со бавни чекори тргна да ме убие!

Вратете се на почетокот  Порака [Страна 1 of 1]